Primljeni novi policijski službenici u PU sisačko-moslavačku

U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj upriličena je dodjela rješenja polaznicima koji su završili Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2021./2022.

Polaznici su u ovu Policijsku upravu primljeni u svojstvu vježbenika te su raspoređeni na poslove granične, temeljne i prometne policije, a svoju vježbeničku praksu odradit će u nekoliko različitih policijskih postaja gdje će stjecati znanja i vještine.

Načelnik Policijske uprave Luka Pešut, voditelji Službi i načelnici Policijskih postaja srdačno su dočekali mlade kolegice i kolege, zaželjeli im dobrodošlicu i čestitali na uspješno završenom školovanju.

Prije svega želio bih vam zahvaliti što se ste odabrali ovaj nadasve human i hrabar životni poziv jer biti policajac nije samo zanimanje, to je poziv da služite svojoj zajednici. Mladi ste, puni znanja, elana i volje stoga obavljajte svoj posao savjesno, profesionalno i predano te svojim radom i ponašanjem čuvajte dignitet policijske službe. Kako je policijski posao vrlo zahtjevan, ja i moji suradnici stojimo vam na raspolaganju za svaku vrstu pomoći“ poručio je mladim kolegama načelnik Pešut i poželio im sreću u budućem radu.

najčitanije