Primaju se fotografije za izložbu volonterskih programa

ibb

Agencija lokalne demokracije Sisak u suradnji s Gradom Siskom, Centrom za socijalnu skrb Sisak, Domom kulture „Kristalna kocka vedrine“ i Turističkom zajednicom Sisak, organizira drugu izložbu sisačkih volonterskih programa u okviru programa „Volonterski centar Sisak“.
Otvorenje izložbe je 5. prosinca 2017. godine, kada se obilježava i Međunarodni dan volontera, a održati će se u Galeriji SV. Kvirin Doma kulture KKV. Tijekom otvarenja izložbe dodijeliti će se nagrade za volontere i koordinatore volontera godine Grada Siska.
Izložba će biti postavljena do 17. prosinca 2017. godine, nakon čega je planirano gostovanje izložbe u drugim gradskim prostorima tijekom 2018. godine. Nakon ciklusa gostovanja izložbe, izložene fotografije se vraćaju vlasnicima, odnosno organizatorima volontiranja.

”Pozivamo Vas da sudjelujete u izložbi na način da dostavite fotografije Vaših volonterskih programa koje će biti izložene na izložbi. Od svakog organizatora volontiranja odabrat će se po jedna fotografija kako bi se prikazale različite mogućnosti za volontiranje u našem gradu, ali i da bi se dala vidljivost različitim načinima kako se kroz volontiranje doprinosi razvoju i poboljšanju kvalitete života u zajednici. Napominjemo da smo u mogućnosti predstaviti 20 fotografija te ćemo u slučaju velikog broja prijava odabir raditi na osnovu kvalitete i datuma primitka zaprimljenih fotografija.”, poručuje Volonterski centar Sisak.

Za sudjelovanje na izložbi treba dostaviti:
– Do 4 fotografije volonterskih programa u formatu .jpeg, rezolucije 300 dpi; od dostavljenih fotografija odabrat će se jedna. Potrebno je da fotografije budu velike, kako bi se mogle otisnuti.
– Fotografije trebaju predstavljati akciju, odnosno da se iz njih jasno vidi što volonteri rade te da se volonterski program provodio u 2017. godini.
– Uz svaku fotografiju napisati: naziv organizatora volontiranja, naziv volonterskog programa, ime i prezime autora fotografije (ili napisati: arhiva) te kratki opis programa (1-2 rečenice).
Fotografije i kratki opis potrebno je dostaviti najkasnije do petka, 17. studenog 2017. godine do 12:00 sati na e-mail: [email protected]

najčitanije