Prijedlozi za izradu Gradskog programa za mlade

imp

Grad Sisak poziva mlade u dobi od 15 do 30 godina da sudjeluju u aktivnosti “Predlaganje i izrada Gradskog programa za mlade” koja će se održati 30. rujna u prostoru Osnovne škole 22. lipnja s početkom u 9 sati.
Sudjelovat će mladi od 15 do 30 godina i donositelji odluka koji će sada, nakon provedenih diskusija, online konzultacija te edukacija, predlagati prioritetna područja i mjere za provedbu koje će biti sastavni dio sadržaja novog Gradskog programa za mlade Grada Siska.
Ovo je treća aktivnost projekta Gradski program za mlade grada Siska koji provodi Grad Sisak u partnerstvu s Koordinacijom udruga mladih Siska. Projekt je financiran sredstvima Europske unije kroz Program Erasmus+ Ključna aktivnost 3 – Potpora reformi politika. Cilj je izraditi i unaprijediti provedbu politika za mlade kroz uspostavu strukturiranog dijaloga između mladih i donositelja odluka u gradu Sisku, mladima približiti važnost njihovog sudjelovanja u procesima donošenja odluka te ih potaknuti na uključivanje u procese predlaganja i izrade politike za mlade..
Više informacija kao i prijava za sudjelovanje čekaju vas ovdje

najčitanije