Prijavite se za 11.Sajam udruga i ustanova

imp

Agencija lokalne demokracije Sisak i Zajednica sportskih udruga grada Siska u suradnji s Bodybuilding klubom Sisak, Gradom Siskom i Turističkom zajednicom Sisak, organiziraju 11. Sajam udruga i ustanova koji će se održati 26. rujna na sisačkoj šetnici uz Kupu s početkom u 10 sati.
Tijekom Sajma predstavit će se udruge i ustanove koje u svoj rad uključuju volontere te sportske i tehničke udruge s područja Siska i okolice, kako bi građanima predstavili svoj rad i motivirali ih da se uključe u brojne aktivnosti koje udruge i ustanove nude.
Program je zamišljen na način da izlagači imaju interakciju s posjetiteljima na način da organiziraju radionice, izložbe i slično, a sportske udruge demonstraciju sportova i vještina na improviziranim borilištima.
Sudjelovanje na Sajmu se ne naplaćuje, ali je obavezna registracija udruge/ustanove te podaci svih osoba koje će biti prisutni ispred pojedinog izlagača (nužni podaci sukladno epidemiološkim mjerama). Organizatori će osigurati stolove, promociju te ostalu tehničku i logističku podršku.
Prijavu je potrebno obavezno poslati do 17. rujna 2020. godine kako bi na vrijeme osigurali logističku podršku i organizirali Sajam sukladno epidemiološkim mjerama.
Prijava možete popuniti na poveznici u kojoj se nalaze dodatni detalji oko sudjelovanja te važne napomene oko poštivanja epidemioloških mjera.
Za sva dodatna pitanja i/ili podrške prilikom online prijave molimo kontaktirajte:
Sportske udruge – Zajednica sportskih udruga grada Siska, mob: 099 368 5540
Ostale udruge i ustanove – Agencija lokalne demokracije Sisak, mob: 099 230 92 62

najčitanije