Prijave za radionice „Korak do filma“ otvorene do 25. listopada

Korak Do Filma 1920x1080

Sisački srednjoškolci imaju još nekoliko dana da se prijave na  filmsku radionicu „Korak do filma“ koju organizira Kino klub Sisak saznati. Na radionicama koje će se održavati vikendima u listopadu i studenom srednjoškolci imaju priliku naučiti sve o osnovama filma, pisanju scenarija, razradi ideje, osnovama snimanja filmskog materijala, zatim o montaži slike i zvuka te na kraju kao rezultat snimiti dva filma – dokumentarni i igrani.

 

Radionice će se održavati u Centru kreativne industrije i na vanjskim lokacijama, a koncipirane su u dva dijela, teorijskom i praktičnom. Predavači će biti Marko Dugonjić i Teo Vukšan.

 

„Marko će voditi teorijski dio, dok će Teo s polaznicima raditi na snimanju i montaži. Teo je inače vanjski suradnik na Sveučilištu Sjever, dok je Marko Dugonjić završio ADU. Obojica su priznati u hrvatskom filmu i siguran sam da će motivirati polaznike da snime dobre filmove, da ih potom prijavimo na razne revije, festivale, da imaju priliku putovati i upoznati nove ljude“, kaže Matija Holjevac iz Kino kluba Sisak.

 

Za filmsku radionicu možete putem linka do 25.listopada.

 

 

 

Za sve informacije oko prijave i radionica možete se javiti putem službene Facebook ili Instagram stranice Kino kluba ili na mail: kino.klub.sisak2013@gmail.com.

najčitanije