Pri kraju radovi na obnovi ambulante u Topolovcu

imp

Ambulanta Topolovac 6

Ambulanta Doma zdravlja u Topolovcu još je jedan objekt u području zdravstva čije je uređenje pokrenula Sisačko-moslavačka županija.

 

Ambulanta Topolovac 7

 

U tijeku su završni radovi na unutarnjem i vanjskom uređenju ambulante, a kako teku došao je provjeriti župan Ivan Celjak.

Pri samom su kraju radovi na uređenju Doma zdravlja SMŽ u Topolovcu. Izvršeni su radovi na krovištu, izmijenjena je stolarija, a uređena je i unutrašnjost zgrade.
Preostaju još sitni radovi u unutarnjem prostoru te na osiguranju kvalitetnijeg pristupa za osobe smanjene pokretljivosti i osobe s invaliditetom. Vrijednost radova je 294 tisuće EUR.“, rekao je župan dodajući kako je želja Županije obnoviti cijeli zdravstveni sustav, primarne i sekundarne zaštite, jer se žele osigurati najkvalitetniji uvjeti za rad liječnicima, medicinskom i nemedicinskom osoblju kako bi pružili što kvalitetnije usluge svim pacijentima.

 

Ambulanta Topolovac 2

 

U ambulanti u Topolovcu rade dvije ordinacije – obiteljske i dentalne medicine i one brinu o oko 3 tisuće pacijenata.

 

Ambulanta Topolovac 3

 

Jedna od liječnica koja brine o Topolovčanima gotovo 35 godina je doktorica Renata Martinato. Ističe kako će sada biti puno ugodnije raditi.
Zahvaljujem Sisačko-moslavačkoj županiji, posebno županu, na ovom ulaganju. Uređenje ambulante omogućit će puno bolji i kvalitetniji rad i ugodniji boravak našim pacijentima što je najvažnije.“, istaknula je doktorica.

 

Ambulanta Topolovac 1

 

Recimo kako je prošle godine, uz ambulante Doma zdravlja u Jabukovcu, Galdovu i Kratečkom, Sisačko-moslavačka županija završila i obnovu zgrade Doma zdravlja u Glini u koju su, osim ambulanti, smještene i ispostave Zavoda za hitnu medicinu i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

 

Ambulanta Topolovac 4

 

Složene radove cjelovite obnove Sisačko-moslavačka županija provodi i na ambulantama u Dvoru i Sunji na kojima se ujedno ojačava cjelokupna konstrukcija objekata. Po završetku obnove ove dvije ambulante, gotovo 6000 pacijenata imat će na raspolaganju potpuno uređene ambulante čime će se ujedno podići i kvaliteta zdravstvene usluge.

 

Ambulanta Topolovac 5

 

Dobro napreduju i radovi na izgradnji nove zgrade Doma zdravlja u Petrinji koja se gradi u samom središtu grada na mjestu na kojem se i prije nalazila, a vrlo brzo se očekuje, za otprilike dva tjedn, najavljuje župan Celjak i useljenje ambulanti u obnovljenu zgradu Doma zdravlja u Tomislavovoj ulici u Sisku.

najčitanije