Predstavljen novi spot zbora Crescendo

nn

261020211635274005.jpeg

Sisački dječji zbor Crescendo održao je promociju glazbenog spota pjesme Što će biti sutra iz čuvenog mjuzikla Jalta, Jalta autora Alfi Kabilja i Milana Grgića. Redatelj spota je poznati glumac Leon Lučev.

‘Početkom ove godine sam slučajno naišla na notni zapis ove pjesme i dobila ideju da počnem to raditi s Crescendom i počeli smo raditi. Stvarno nam je super išlo i vrlo brzo se izrodila ideja da snimimo spot i da to upravo radimo s gospodinom Leonom Lučevom. On je to na svu našu radost i sreću prihvatio i super je ispalo’, objasnila je voditeljica zbora Julijana Akrap o početku suradnje.

Na promociju organiziranu u sisačkom Domu kulture stigao je dakako i Leon Lučev koji je ispričao  kako se odlučio upravo za ovu suradnju.

‘Dobio sam poruku od Julijane, poslušao sam pjesmu i počeo smišljati spot. Uslijedile su radionice s djecom i mjesec dana ozbiljnog rada i priprema. Jako sam zadovoljan, ovo je velikoiskustvo. Pjesma je izašla u pravom trenutku, a mi smo slikom pokušali prenijeti odgovarajuću emociju’, rekao je Lučev, koji je posebno zadovoljan bio iskrenom emocijom dobivenom od roditelja koji su također sa svojim mališanima sudjelovali u snimanju spota.

‘Roditelji su bili odlični, odmah su skužili što želimo i ušli u svoje uloge’, zaključio je Lučev.

Projekt je realiziran uz podršku Grada Siska, Sisačko-moslavačke županije, Auto prometa Sisak, Doma kulture Kristalna kocka vedrine i Sindikata radnika Ine INAŠ, a svi koji su surađivali na snimanju i promociji ovog spota, uključujići prije svih djecu zbora Crescendo.

najčitanije