Predsjednik Zoran Milanović sutra u Sisku i Sisačko – moslavačkoj županiji

imp

hvidra 30 godina 5 milanović

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravit će sutra u četvrtak, 12.siječnja, u Sisačko – moslavačkoj županiji.

 

Posjet će započeti u Sisku kada će u 10 sati obići gradilište novog odgojno-obrazovnog kompleksa Galdovo, a u 10.25 sati susrest će se sa stanarima te obići stambeno kontejnersko naselje u Petrinjskoj ulici.

Poslije Siska, predsjednik Milanović posjetit će i Jabukovac, Petrinju kao i Majske Poljane. Posjet Sisačko – moslavačkoj županiji završit će obilaskom potresom stradalog centra Gline kao i tamošnju Srednju školu na kojoj su u tijeku radovi na obnovi.

 

 

 

Program obilaska županije:

SISAK
10:00 – Predsjednik Republike obići će gradilište novog odgojno-obrazovnog kompleksa Galdovo u Sisku (Brezovičkog odreda 1)

10:25 – Predsjednik Republike susrest će sa stanarima te obići stambeno kontejnersko naselje u Sisku (Petrinjska ulica bb)

 

JABUKOVAC
11:05 – Predsjednik Republike posjetit će ambulantu Jabukovac izgrađenu privatnim donacijama (Jabukovac 37)

 

PETRINJA
11:35 – Predsjednik Republike obići će potresom uništen centar grada Petrinje (Gradski park)

11:50 – Predsjednik Republike susret će se sa stanarima te obići stambeno kontejnersko naselje u Petrinji (Sajmište)

 

MAJSKE POLJANE
12:25 – Predsjednik Republike susrest će se s članovima obitelji Bjelajac te obići imanje koje se obnavlja privatnom donacijom (Majske Poljane 43)

 

GLINA
12:40 – Predsjednik Republike obići će Srednju školu u Glini koja se obnavlja nakon potresa (Frankopanska 30)

12:50 – Predsjednik Republike obići će centar Gline i prostore Gradske uprave smještene u kontejnerima (Ulica Tomislava Roma, nasuprot Policijske postaje)

 

 

 

Foto – Ured predsjednika

najčitanije