Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas u posjetu Sisačko-moslavačkoj županiji

imp

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će danas Sisačko-moslavačku županiju.

 

Posjet će započeti sastankom s predstavnicima Sisačko-moslavačke županije, u 9.30 sati, u Poduzetničkom inkubatoru u Sisku (Capraška ulica 12). Na sastanku će se predstaviti projekti Sisačko-moslavačke županije i Vlade vezani uz otklanjanje posljedica potresa i revitalizaciju.

 

Potom će, u 10.40 sati, premijer Plenković obići novi most preko rijeke Odre na ulasku u Sisak (Zagrebačka ulica), gdje će se održati kratka prezentacija projekta “Izgradnja mosta Odra i spojne ceste čvor Sisak-Sisak od kružnog toka Staro Pračno do mosta Odra i od mosta Odra do spoja na Zagrebačku ulicu u Sisku, s izgradnjom uklapanja Zagrebačke ulice u Sisku na trasu spojne ceste čvor Sisak-Sisak”.

 

U 11.00 sati, predsjednik Vlade obići će radove na Autocesti A11, Dionica Lekenik – Sisak (zona radova na spoju s državnom cestom D 36).

 

Uz predsjednika Vlade u Sisak stižu i potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, potpredsjednik Vlade Boris Milošević, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak te državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Gordan Hanžek.

najčitanije