Predavanje Rona Knopfa u organizaciji Rotary klub Sisak

imp

Rotary Pozivnica Na Predavanje

Rotary klub Sisak, u suradnji s organizacijom Global Leadership Partners i udrugom Fokus, organizira predavanje umirovljenog izvršnog direktora Fordovih tvornica Rona Knopfa s temom „Karakter vođe“.

 

Jedan od ključnih načina na koji Rotary Club ostvaruje misiju posvećenosti poboljšanju zajednica kroz volonterski rad je organiziranje predavanja i prezentacija s temama koje su relevantne za njegove članove kao i zajednicu kojoj služimo.

 

Tijekom predavanja g. Knopf će održati kratko predavanje o najboljim praksama vođenju timova i organizacija te podijeliti svoje bogato iskustvo o važnosti karaktera vođe u pokretanju organizacijskog uspjeha. Znanja, vještine i iskustva je stekao za vrijeme svog mandata vođenja dvije Fordove tvornice u Kini kada je za svoj rad u operativnom pogonu okrunio nagradom „“Best in World” – priznanje za sigurnosti, kvalitetu i isporuku.

 

„Rotary na međunarodnoj kao i lokalnoj razini potiče razvoj liderstva s ključnim karakteristikama kao što su integritet, poniznost, jaka radna etika, dok u organizacijskom kontekstu naglasak je na transparentnosti, autentičnosti i odgovornosti što je sadržaj predavanja i obuke g. Knopfa. Dovođenjem tako iskusnog predavača je izvrstan primjer predanosti služenju zajednici i pozitivni utjecaj na istu kao i pružanju prilika svojim članovima za osobni i profesionalni razvoj.“, poručuju iz Rotary kluba Sisak.

 

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 3.travnja, u Državnom arhivu u Sisku s početkom u 19 sati.

 

najčitanije