Poznati dobitnici volonterskih nagrada Grada Siska

imp

Povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5. prosinca, odabrani su ovogodišnji najbolji volonteri Siska u kategorijama: Volonter godine i Koordinator volontera.

 

U kategoriji Volonter godine, dobitnik prve nagrade je Jan Basta, dobitnica druge nagrade je Emma Cigler, a dobitnica treće nagrade je Marija Dumbović.

 

U kategoriji Koordinator volontera dobitnik prve nagrade je Boris Majić.

 

Dobitnici Pohvalnice za volontere godine su Bojan Iličić, Nikolina Avramovska, Nives Celinšćak i Valentino Katić.

 

Izložba fotografija volonterskih programa s područja Sisačko-moslavačke županije, koju organizira Agencija lokalne demokracije Sisak, bit će postavljena u Gradskoj galeriji Striegl (Holandska kuća, 1. kat) od 8. prosinca 2021. do 7. siječnja 2022. godine.

 

Zbog epidemioloških mjera suzbijanja zaraze bolesti COVID-19 i ove će se godine nagrade i pohvalnice dostaviti poštom na kućnu adresu dobitnika. U cilju promoviranja volonterskih aktivnosti i rezultata, na web stranici Agencije lokalne demokracije Sisak, odnosno Volonterskog centra Sisak tijekom prosinca bit će objavljivane volonterske priče sviju prijavljenih na ovogodišnji Natječaj za dodjelu Volonterske nagrade Grada Siska.

Odluku o ovogodišnjim dobitnicima volonterskih nagrada Grada Siska možete pronaći klikom na Voloterski centar Sisak.

najčitanije