Poznati dobitnici Nagrada Grada Siska

imp

Uoči Dana grada Siska vijećnici sisačkog Gradskog vijeća održali su danas 17. sjednicu.
Jednoglasno su izglasali dobitnike Nagrada Grada Siska koje se dodjeljuju svake godine na Dan Grada najzaslužnijim građanima.
Nagrada Grada Siska za životno djelo za područje arhitekture postuhmno  će biti dodijeljena Ivanu Bartoliću.
Dobitnici Godišnjih nagrada Grada Siska su Darko Majić (za izuzetne rezultate postignute u području gospodarstva) i Slavko Miškulin (za uspješno poduzetništvo prilagođeno osobama s invaliditetom).
Pohvale Grada Siska dobit će Vesna Rogulja Mart ( za postignute uspjehe na području odgoja i obrazovanja), Branka Pažur ( za uspješno promicanje prava invalida rada), Udruga slijepih Sisačko-moslavačke županije-Sisak ( za uspješno djelovanje na poboljšanju kvalitete života slijepih osoba) i VIS „Dijamanti“ (za poseban doprinos na području glazbene kulture).
Dobitnici Zahvalnice Grada Siska su Dejan Dejanović (za doprinos razvoju sisačkog hokeja na ledu), Dorian Tepić (za osobite rezultate u tehničkoj kulturi na području robotike) i Tihomir Ilijević ( za izuzetne rezultate u razvoju streljačkog sporta).
Nagrade će im biti uručene na svečanoj sjednici Gradskog vijeća koja će se na Dan Grada, 4.lipnja, održati u utvrdi Stari grad, a na kojoj će nazočiti kako smo čuli na sjednici i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

najčitanije