Poznati dobitnici Nagrada Grada Siska

imp

Grad Sisak Zastava

Na posljednjoj sjednici sisačkog Gradskog vijeća vijećnici su izglasali dobitnike Godišnjih nagrada Grada Siska, pohvala i zahvalnica koje se dodjeljuju najzaslužnijim građanima svake godine na Dan Grada.

 

Dobitnici Godišnjih nagrada Grada Siska su Silvije Vadla za iznimna postignuća na području kulture, odnosno scenske i filmske umjetnosti, sisački slikar Alem Biočić koji je zaslužan za najbolja ostvarenja na području likovne i primijenjene umjetnosti te u promidžbi Grada Siska i lva Dužić za osobit doprinos na području književnosti i knjižničarstva, posebno za djecu i mlade.

 

Pohvale Grada Siska dobit će lvana Tkalčić za osobite rezultate postignute na području likovne umjetnosti, Milorad Galić za izuzetne rezultate koji iziskuju izuzetnu sposobnost na području medicine, za stručnost, razboritost i profesionalnost te Igor Lisec za izuzetnu sposobnost, hrabrost i požrtvovanje prilikom spašavanja ljudskog života.

 

Zahvalnica Grada Siska dodjeljuje se Sanji Basta za izniman stručni doprinos na području odgoja i obrazovanja, mentorstva učenika na natjecanjima, predavanja, za organizaciju radionica i inovativnih metoda poučavanja te unaprjeđenje rada u osnovnom školstvu.
Zahvalnicu će ove godine primiti i Vesna Majdandžić i to za izniman stručni doprinos na području osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja, na području mentorstva učenika na natjecanjima, održanim predavanjima, radionicama i edukacijama, objavljenim stručnim člancima, nastavnim materijalima i obrazovnim sadržajima.

 

Priznanja će nagrađenima biti dodijeljena na svečanoj sjednici povodom Dana grada koja će se održati u petak 2. lipnja u atriju Gradskog muzeja Sisak.

najčitanije