Poznati dobitnici Nagrada Grada Siska

imp

261020211635234909.jpeg

Vijećnici sisačkog Gradskog vijeća na jučerašnjoj su sjednici potvrdili prijedloge Odbora za javna priznanja Grada Siska o dodjeli javnih priznanja istaknutim građanima našeg grada koja će im biti dodijeljena povodom Dana grada Siska.
Nagrada Grada Siska za životno djelo dodjeljuje se posthumno Josipu Severu – u području književnosti.
Dobitnici Godišnjih nagrada su Miroslav Arbutina Arbe za osobite rezultate u djelovanju na području kulture te Josip Mrgan za osobite rezultate u revitalizaciji atletskog kluba, uspostavi jedinstvenog registra djece i mladih za praćenje psihofizičkog i sportskog razvoja s ciljem zdravije i sretnije djece i roditelja.
Pohvala Grada Siska za osobite rezultate u djelovanju na području zaštite zdravlja ljudi dodijelit će se dr. Dejanu Čanku i timu Osnovne škole „Braća Bobetko“ kojeg čine Gabrijela Jozić, Sara Tatić, Ema Tatić i Sara Terman u području tehničke kulture –robotike.
Bit će dodijeljene četiri Zahvalnice Grada Siska i to Zdravku Dužiću za osobite zasluge u zalaganju za očuvanje Ina Rafinerije nafte Sisak, Marijani Milas za osobite zasluge na području likovne umjetnosti, Nerminu Kurtoviću Eki kao organizatoru sisačke olimpijade, za promociju bavljenja sportom, humanitarni rad i brigu za sugrađane te Ivici Kukoleči za osobite zasluge na području sporta.

najčitanije