Poznata privremena lista kandidata za dodjelu gradskih studentskih stipendija

imp

Na službenoj stranici Grada Siska objavljena je privremena lista kandidata za dodjelu studentskih stipendija. Prigovor se može podnijeti do 14. prosinca 2022. godine, a studenti koji to žele mogu dobiti uvid u način bodovanja vlastite dokumentacije.

 

Podnositelj zahtjeva ima pravo podnijeti prigovor na privremenu bodovnu listu Povjerenstvu za prigovore Grada Siska na e-mail drustvene.djelatnosti@sisak.hr.
Prigovor se može podnijeti u roku od 8 dana od dana objavljivanja na oglasnoj ploči i web stranici Grada Siska, tj. do 14. prosinca. Odluka Povjerenstva za prigovore o prigovoru je konačna.
Odluka o korisnicima stipendije i konačna bodovna lista kandidata objavit će se na oglasnoj ploči i na službenim web stranicama Grada Siska najkasnije do 16. prosinca 2022. godine.

 

Mole se studenti koji su postali primatelji druge stipendije, a javili su se na Natječaj za dodjelu stipendija Grada Siska, da to što prije jave na e-mail drustvene.djelatnosti@sisak.hr – poručili su iz gradske uprave.

 

Studenti koji žele dobiti uvid u način bodovanja vlastite dokumentacije, mogu se obratiti Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo Grada Siska ((Marijana Cvetkovića 8, Sisak Caprag).

 

Privremenu rang listu možete vidjeti ovdje

 

Foto – Grad Slatina

najčitanije