Poziv izlagačima za sudjelovanje na proslavi Praznika rada

ibb

261020211635270184.jpeg

Proslava Praznika rada u organizaciji Grada Siska i ove će godine biti održana na perivoju Viktorovac, u popularnoj Šumici, i to kao dvodnevna proslava praćena zabavno-kulturnim programom, koji će se održati 30.travnja i 1.svibnja.

Iz gradske uprave tim povodom stiže poziv za zakup štandova, koji će biti postavljeni na prostoru Šumice, udrugama, pravnim i fizičkim osobama koje u svom asortimanu imaju proizvode prigodne za prodaju ili prezentaciju na ovakvoj vrsti manifestacije: ukrase, nakit, igračke, balone, prehrambene i druge proizvode.

Sukladno Odluci o davanju u zakup javnih površina i neizgrađenog zemljišta za postavljanje privremenih objekata, dnevni iznos zakupnine za štand do 2 m2 iznosi 100,00 kn, a za zakup je na raspolaganju osam štandova.

Visina zakupnine za površinu na kojoj će biti postavljene naprave za zabavu ili zabavni park iznosi 3,50 kn/m2, dnevno.

Zakup površine za ostale namjene (mogućnost jahanja konjića i sl.) iznosi 3,00 kn/m2, dnevno. Zakupnina za uslužne naprave ( primjerice, peć ze pečenje kokica i sl.) iznosi 4,00 kn/m2, dnevno.
Prijave se zaprimaju do 25. travnja do 16 sati u Upravnom odjelu za upravne, imovinsko pravne i opće poslove u Gradskoj vijećnici.

Osim nastupa lokalnih kulturnoumjetničkih udruga, koje već tradicionalno prate proslavu Dana grada, doznajemo da će ovogodišnji program popratiti i veliki koncert benda Brkovi.

najčitanije