Postani neustrašivi vatrogasac – poziva DVD Sisak

imp

Dvd Upisi Postani Vatrogasac

Mnogo djece sanjaju da će jednog dana postati policajci, vojnici, liječnici, piloti ili vatrogasci. Dio njih s ostvarenjem svojih želja kreću već u najmlađoj dobi pa se odluče upisati u članove vatrogasne zajednice na području svoj lokalnog dobrovoljnog vatrogasnog društva.

 

Upravo je rad s djecom jedan od najvažnijih segmenata rada vatrogasaca, napominju iz Hrvatske vatrogasne zajednice.
Primanjem mladih članova u vatrogasnu organizaciju, nastaje svojevrsni temelj iz kojeg vatrogasci uzimaju kadrove za djelovanje u budućnosti. Vatrogasni podmladak (od 6 do 12 godina) i vatrogasna mladež (12 do 16 godina) u vatrogasnim organizacijama usvajaju osnovna znanja o opasnostima od požara i o vatrogastvu. Kroz vježbe, igre i natjecanja prilagođene uzrastu uče o važnosti timskog rada, pomaganja drugim ljudima, ali i uvježbavaju vještine koje će im koristiti u budućnost. Djeca se mogu uključiti u rad vatrogasnih društava uz pristanak roditelja.

„Postani neustrašivi vatrogasac“ – kažu tako u DVD-u Sisak pozivajući djevojčice i dječake od 6 godina starosti i one starije da im se pridruže.
Kroz obuku djeca od šest godina tako mogu odjenuti zaštitnu opremu, bolje upoznati vatrogasno vozilo i naučiti kako reagirati u opasnim situacijama.

 

Jedini preduvjet da postanete dio ekipe Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sisak je da zadovoljite dob.
„Ako se želiš dobro zabaviti, družiti s prijateljima, raditi nešto korisno, pridruži nam se!“, kažu iz DVD-a Sisak dodajući da ih za sve informacije možete kontaktirati na 098 996 5748.

 

Foto – DVD Sisak

najčitanije