Poslijepodne uz društvene igre

nn

Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ organizirala je na stacionaru Doma za starije i nemoćne osobe Sisak „Poslijepodne s društvenim igrama“, aktivno poslijepodne u kojem su korisnici Doma moglu uživati u najrazličitijim društvenim igrama.

„Nakon dnevnog odmora, pa sve do večere, korisnici Doma proveli su vrijeme kartajući, uživajući u igrama u kojima se trebaju poštivati pravila, igrama koje zahtijevaju veću koncentraciju i usmjerenost na zadatke, te zapamćivanje i slično. Sudionici su bili zainteresirani za ove aktivnosti, usmjereni na pobjedu, ljuti na pokušaje varanje – ali sve uz puno smijeha, opuštenosti, dobre zabave i osvježenja uz sokove i grickalice. Na kraju smo svi bili pobjednici jer smo zajedno proveli jedno lijepo poslijepodne“, rekla je voditeljica ovog projekta, dr. sc. Daša Poredoš Lavor. Navedena aktivnost dio je projekta „MIG III. – Međugeneracijska integracija građana“ koji je financiran sredstvima MDOMSP, a partneri na ovom projektu su Dom za starije i nemoćne osobe Sisak i Kino klub Sisak.

Iz Građanske inicijative „Moj grad Sisak“ zahvaljuju volonterima na podršci i angažmanu, te pozivaju i druge zainteresirane, neovisno o dobi, da ime se priključe u volonterskim aktivnostima.

najčitanije