„Pop-up galerija:Život s industrijskom baštinom“

imp

261020211635230341.png

Agencija lokalne demokracije Sisak, Gradski muzej Sisak i Gradska galerija Striegl u suradnji s Narodnom knjižnicom i čitaonicom „Vlado Gotovac“ Sisak organiziraju zajedničko druženje i umrežavanje u sklopu “Pop-Up galerija: Život s industrijskom baštinom”.
„Pop-up galerije“ zamišljene su kao neformalni javni umjetnički prikaz koji poznate javne prostore prikazuje u drugom svjetlu, pridonoseći tako novom urbanom identitetu grada. Pop-up galerije potiču gledatelja na interakciju s umjetničkim djelima te ih nastoje navesti razgovor i raspravu o relevantnim društvenim pitanjima.
Posjetitelji će imati priliku upoznati se s konceptom Pop-Up galerija, projektom “CLINK – Kulturno nasljeđe kao poveznica različitosti Europe“, razgledati radove mladih umjetnika, degustirati zdravu hranu Centra Humanika, uživati u radionicama Muzeja Sisak i obilasku Parka skulptura uz vodstvo iz Galerije Striegl.
„Pop-up galerija: Život s industrijskom baštinom“ održava se u okviru projekta „CLINK – Kulturno nasljeđe kao poveznica različitosti Europe“, uz potporu EU programa „Europa za građane“ i u okviru 7. Dana industrijske baštine grada Siska.
Druženje ispred Odjela Caprag sisačke knjižnice počinje u petak, 27.rujna u 12 sati.

pop up galerija 2

najčitanije