''Pokreni posao'' u ožujku

ibb

Udruga za djecu i mlade Novi svijet s početkom ožujka nastavlja program Pokreni posao, zamišljen kao edukacija srednjoškolaca s ciljem poticanja njihovog ekonomskog osamostaljenja. Program ”Pokreni posao” obuhvaća interaktivne seminare o poduzetništvu i samozapošljavanju te rad na jačanju socijalnih vještina nužnih za pokretanje vlastitog posla.

Namijenjen je učenicima završnih razreda srednjih škola, koji će specifična znanja i vještine svladavati uz stručnog predavača.

U suradnji sa Županijskom razvojnom agencijom SIMORA, novi ciklus seminara u sklopu programa Pokreni posao, obuhvaća 5 interaktivnih radionica. Teme koje će biti prezentirane polaznicima su ”Procjena rizika i izrada poslovnog plana” i ”Sustav poticajnih mjera EU fondova”. Prvi seminar održat će se u subotu, 4. ožujka, a zadnje druženje planirano je za 13. svibnja kada će polaznici prezentirati svoje završne radove, a predavači kao članovi komisije, ocijeniti one najbolje te svim polaznicima dodijeliti priznanja. Program Pokreni posao održavat će se u prostoru Udruge za djecu i mlade Novi svijet, na bazenu ŠRC-a.

.

najčitanije