„Pogled u plavo“ ovog vikenda u Sisku

imp

„Pogled u plavo“ – jedini je hrvatski projekt povezan s plavetnilom morskih dubina koji je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, promovirao Hrvatsku kao destinaciju ronjenja te ronjenje kao aktivnost. Provodi se od 2009. godine, te je od tada pa do danas kroz njega besplatno zaronilo preko 10 000 osoba.

Ovog vikenda, 6. i 7. svibnja, u sklopu tog projekta Siščani će na pješačkoj zoni moći upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja, i to u subotu od 10 do 20 sati, te u nedjelju od 10 do 18 sati.
U montažnom bazenu promjera 10 metara i dubine 1 metar ronioci Ronilačkog kluba Sisak i instruktori ronjenja Nemo Adria Rescue Teama bit će na raspolaganju svim građanima koji žele isprobati ronjenje s ronilačkom opremom.
Kroz projekt Pogled u plavo, Grad Sisak omogućit će svim zainteresiranim posjetiteljima besplatno ronjenje pod punom ronilačkom opremom uz stručno vodstvo instruktora ronjenja. Također, na unutarnjim stranicama bazena moći će se pogledati i podvodna izložba fotografija poznatog fotografa Marjana Radovića.

najčitanije