Počela obnova zgrade pedijatrije sisačke bolnice

imp

Pedijatrija 1

Nastavljaju se radovi na obnovi zgrada bolničkih odjela sisačke bolnice.

 

Do sada su obnovljene zgrade kirurgije i oftalmologije, a trenutno je u tijeku obnova zgrade Nove interne. Vrijednost radova na Novoj internoj je 5,9 mil. € (44.129.998,25 kn), a radovi bi trebali biti završeni krajem travnja 2023.godine.

 

Ovih dana su krenuli radovi na zgradi pedijatrije u kojoj su smješteni i odjeli neurologije i oftalmologije. Bit će obnovljeni svi dijelovi zgrade do potpune uporabljivosti uz ojačanje konstrukcije i temelja čime će se postići potrebna potresna otpornost.

 

„Završetkom obnove, Sisačko-moslavačka županija imat će potpuno obnovljeni bolnički kompleks, a naši sugrađani imat će na raspolaganju zdravstvene usluge najviše kvalitete. Zadovoljni ćemo biti kada sva gradilišta budu završena i kada se sve naše ustanove vrate u matične objekte. Važno je istaknuti i da kada obnavljamo objekte oni neće biti vraćeni u stanje koje je bilo prije potresa, već ćemo svim objektima dodati novu vrijednost, što naravno osigurava i kvalitetnije usluge koje će se pružati u tim objektima.“, istaknuo je nedavno župan Ivan Celjak prilikom obilaska radova na obnovi zgrade Lječilišta Jodno.

 

 

Foto – Sisačko – moslavačka županija

najčitanije