Pink Week u restoranu Cocktail

sisakportal-hr

261020211635282298.jpeg

Siščani imaju priliku ovaj tjedan podržati projekt Pink Week.
To je gastronomski projekt kojim se prikupljaju sredstva za fondaciju Europa Donna Hrvatska, odnosno sredstva za aparat za intraoperativno zračenje koji uvelike smanjuje zračenje pacijentica i olakšava im oporavak. U tu lijepu gastro humanu priču uključio se sasački restoran Cocktail.
Sudjelovanje u Tjednu ružičastih Jelovnika – Pink Week – nudi restoranima koji u njemu sudjeluju da osmisle jelovnike u duhu mediteranske prehrane i ružičaste boje i nude ga po promotivnoj cijeni. “Pink menu u restoranu Cocktail sastoji se od tri dijela: predjela, glavnog jela i deserta. Za predjelo je Carpaccio od dimljene tune s rikulom i grana padannom, glavno jelo – File orade na podlozi od kremaste palente s pomodoro jusom i maslacem od tartufa a za desert smo pripremili Čokoladnu tortu s coulisom od borovnica. Uz to ide i čaša vina Veralda-Refošk rose” – otkrio nam je Sanjin Kramarić iz restorana Cocktail.
Vremena za uključiti se u ovaj projekt imate do kraja tjedna. S obzirom na veliku zainteresiranost iz Cocktaila poručuju da svoj stolac treba rezervirati na vrijeme.

najčitanije