Ove godine radovi na vodoopskrbnoj mreži u Capragu

mradenovic

Ove se godine planiraju radovi u Capragu. Osim radova na iscrtavanju biciklističkih staza, najavljeni su i veći građevinski projekti.
„U Capragu će se raditi na vodoopskrbnoj mreži i na odvodnji. Imamo ulice, poput Hebrangove ili Trpimirove, gdje su učestali lomovi. Zaista nastojimo uz pomoć operativnih dežurnih službi sanirati lomove u što ranijem roku jer nikome nije ugodno kada ostane bez vode. Mreža je tamo stara 30 godina, dotrajala je. Planiramo je zamijeniti, a najbolje je takve radove napraviti odjednom pa onda, po uzoru na radove u Šipuševoj ili Augustinčićevoj ulici, izgraditi potpuno novu prometnicu“ ,najavila je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček. Podsjetimo, Šipuševa je ulica 2014.godine potpuno rekonstruirana. Zajednički projekt Grada Siska i Sisačkog vodovoda, obuhvatio je izgradnju i rekonstrukciju vodovodne mreže i priključaka te postavljanje novog asfaltnog sloja.
Rekonstrukcija vodovodne mreže planira se i na sjevernom dijelu Zelenog brijega. U sklopu projekta “Sisak 2” Sisačkog vodovoda, radit će se na unaprjeđenju mreže sustava vodoopskrbe i odvodnje.

najčitanije