Otvorenje aktivne zone na Ciglarskoj grabi

imp

Zahvaljujući glasovima svojih građana, Sisak je jedan od deset gradova u kojima će se urediti vježbališta na otvorenom. Putem stranice projekta Pokret za radost građani su svojim glasovima odabrali deset gradova u Hrvatskoj u kojima će Coca-Cola u suradnji s lokalnim zajednicama urediti vježbališta na otvorenome.
Uz Sisak svoja će vježbališta dobiti Donja Stubica, Vrlika, Stari Grad, Supetar, Daruvar, Labin, Petrinja, Vinkovci i Bjelovar.
Vježbalište na otvorenom ili aktivna zona imat će šest različitih sprava – eliptični trener, volani za ruke, paralelne prečke, zračnu hodalicu, trovisinsko vratilo i dvostruku klupu za fitnes.
Aktivne zone bit će predane lokalnoj zajednici u vlasništvo i na stalno korištenje te će u tim gradovima biti organizirana rekreacija pod nadzorom kineziologa te savjetovanja o vježbanju kao dodatan poticaj na više kretanja i redovito vježbanje.
Otvorenje će se održati u četvrtak 19. listopada 2017. u Ciglarskoj grabi s početkom u 13 sati, a otvorit će ga sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, Stijepan Petrović, područni voditelj prodaje za istočnu Hrvatsku, Coca – Cola HBC Hrvatska te Mirza Džomba, veleposlanik projekta.

najčitanije