Otvoren BauWelt u Sisku

st

261020211635281636.jpeg

Otvoren je treći prodajni centar BauWelt u Hrvatskoj. Prostor u sklopu centra Supenova Sisak, u kojem se nekad nalazio OBI, popunjen je gotovo istim asortimanom. Siščani su u velikom broju i s oduševljenjem dočekali prvi ulazak u prodavaonicu kućanskih aparata, keramike i građevinskog materijala te alata za kuću i vrt.
‘Ponosan sam što smo ponudili Siščanima nova radna mjesta, ali i asortiman po kojeg više ne moraju ići u Zagreb’, rekao je Tomislav Leko, generalni direktor BauWelta.
Sisački BauWelt sadrži četiri odjeljenja – građevina, stanovanje, tehnika i vrt. U ponudi je više od 150 tisuća artikala, a veći je dio dostupan na licu mjesta. Prodajni centar, koji se proteže na 6 tisuća kvadrata, posjetiteljima nudi ‘user friendly’ kupovinu po svim zapadnim standardima, i mjesto je, kaže Leko, na kojem se može naći najbolji omjer cijene i kvalitete.
Otvorenju je prisustvovala i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček koja je izrazila zadovoljstvo viđenim.
‘Drago mi je što su se napori od listopada prošle godine isplatili i da smo našli nekog tko će popuniti ovaj prostor. Siščanima je nedostajao ovaj dio asortimana. Gledam na ovo ne samo kao na novih 30 radnih mjesta, već i na generiranje novog razvoja u cijelom konceptu centra Supernova. Drago mi je da postoje subjekti koji prepoznaju Sisak kao mjesto na kojem je dobro razvijati posao’, rekla je gradonačelnica.

najčitanije