Otvoren auto-kamp u Osekovu

imp

261020211635267385.jpeg

U sklopu Obiteljskog gospodarstva Bistrički u Osekovu otvoren je prvi auto-kamp u Sisačko-moslavačkoj županiji. Osim što je jedini u županiji Vladimir Bistrički, vlasnik OPG-a Bistrički ističe kako je to jedini kamp na potezu od Lipovca pa do Zagreba. „Mi smo u blizini autoceste, ležimo u Parku prirode Lonjsko polje i želimo sljubiti te putnike koji putuju prema moru s prirodom ovdje, da im naš auto-kamp bude jedno stajalište na tom putu.“ – kaže Bistrički.
U kampu ima 60 mjesta i smješten je na 10 tisuća m2. „U kampu su tuševi (muški i ženski), prostor za kuhanje i roštiljanje. Postoji 10 parcela na kojima je priključak struje, vode i kanalizacije i napravili smo tuš za tuširanje životinja.“ – otkriva Bistrički.
Bistrički je zadovoljan što su njegove napore u razvoju seoskog kontinentalnog turizma prepoznali Sisačko-moslavačka županija, Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica koja mu je dodijelila 120 tisuća kuna bespovratnih sredstava upravo za izgradnju auto-kampa čija je ukupna vrijednost oko 400 tisuća kuna.

najčitanije