OŠ Komarevo ima najljepšu božićnu kuglicu

st

Nakon što su proljetos sisački mališani iz vrtića i osnovnih škola uljepšali grad uskršnjim pisanicama, zima je na pješačku zonu donijela 11 velikih kuglica oslikanih božićnim motivima. Kuglice zadnjih tjedan dana pridonose adventskom ugođaju u Sisku, a danas ih je obišla gradonačelnica Kristina Ikić Baniček. Svim sudionicima je čestitala i nagradila ih slatkišima za njihov trud.
‘Djeca i nastavnici su se zaista potrudili, svi odlično reagiraju i drago mi je da građani hvale ne samo njihov trud nego i našu inicijativu’, rekla je gradonačelnica.
Kuglice će biti premještene u škole i vrtiće iz kojih su i došle, kako bi djeca mogla i dalje uživati u njima, a s posebnim ponosom kuglicu će u školu vratiti ekipa iz OŠ Komarevo, jer je upravo njihova odabrana kao najljepša. Drugu nagradu osvojili su učenici iz OŠ Braća Ribar, a treću OŠ Viktorovac.
‘Sisak je jako lijepo ukrašen ove godine. Svi smo uživali ukrašavajući kuglicu i drago nam je da smo dio Božića u Sisku’, rekla je Magdalena Ovanin iz OŠ Komarevo, jedna od mladih umjetnika koji su ukrašavali pobjedničku kuglicu.
Čestitamo pobjednicima, ali zahvaljujemo i svima koji su pridonijeli božićnom ugođaju svojim radovima!

najčitanije