Odbojkaši OŠ Viktorovac postali viceprvaci države

U Poreču je od 8. do 10. svibnja održano Državno prvenstvo u odbojci za školska sportska društva. Nakon uspjeha na gradskoj i županijskoj razini, odbojkaši iz OŠ Viktorovac, uspješno su branili boje županije (i svoje škole) na državnoj razini. Na državnom natjecanju sudjelovale su 24 ekipe, a Sisačko-moslavačku županiju predstavljali su: Dominik Maričević, Vito Cvetanović, Ivan Čičak, Petar Bjelica, Luka Roksandić, Luka Lončar, Ninko Perić, Antun Zaborac, Ian Grdić Radovčić, Andrej Miletić i Leonardo Bjelovarac, a voditeljica ekipe je prof. Vedrana Šimić.

 

Dječaci Viktorovca  sa rezultatima 2:0 pobijedili su ekipe Druga iz Varaždina te Vidra iz Kuršanca u grupnoj fazi natjecanja. U četvrtfinalu su rezultatom 2:0 pobijedili ekipu Meterize iz Šibenika, a u polufinalu su pobijedili 2:0 ekipu Grdelina iz Kaštel Starog. U finalnoj utakmici ekipa Viktorovca igrala je protiv ekipe Vidra iz OŠ Marina Držića iz Zagreba. Rezultat je nakon dva seta, sa puno promjena u rezultatu i vodstvu,  bio izjednačen 1:1, a treći set je otišao u korist ekipe ŠSD Vidra.

 

Fair Play karton dobio je Dominik Maričević, igrač iz OŠ Viktorovac iz Siska koji je čak dvaput priznao dodir lopte koja je otišla u out. To je primijetila Tehnička komisija koja ga je nagradila Fair play kartonom.

 

 

Čestitke odbojkašima i prof. Šimić!

 

foto: Hrvatski školski sportski savez

najčitanije