„Odbojka u srcu“ u OŠ „22.lipnja“

imp

Rotary klub Sisak i ove godine u suradnji s Klubom sjedeće odbojke Sisak organizira program “Odbojku u srcu”. Cilj im je obilježiti Svjetski dan srca koji ove godine donosi poruku “Budi heroj srca-obećaj!“.
Program koji u OŠ 22.lipnja počinje u subotu 16.studenog od 9 sati obuhvaća ples za zagrijavanje (Plesni studio Elina), revijalni turnir u sjedećoj odbojci ( uz prijave za šestočlane ekipe na licu mjesta, igrat će se po jedan set sjedeće odbojke između prijavljenih ekipa), prezentaciju laičke reanimacije i pružanja prve pomoći (Volonteri Gimnazije Sisak) te kardiometaboličko savjetovalište (mjerenje tlaka i šećera u krvi i procjena kardiovaskularnog rizika – medicinsko osoblje Odsjeka kardiologije Opće bolnice Dr. Ivo Pedišić Sisak)
„Želja nam je da zajednički potaknemo naše građane i stručnjake da pridonesu kvaliteti života u gradu, da osvijestimo važnost brige za vlastito zdravlje i zdravlje najbližih osoba. Imamo priliku vratiti optimizam i pokazati da igranje odbojke i njezino praćenje uz druženje i navijanje, može biti način boljeg života.“ – poručuje ekipa iz Rotary kluba Sisak.

odbojka u srcu

najčitanije