„Odbojka u srcu“ u OŠ 22.lipnja

imp

Rotary klub Sisak i ove godine, u suradnji s Klubom sjedeće odbojke Sisak i Odbojkaškim klubom Sisak, organizira “Odbojku u srcu” – Zeleno svjetlo za zdravo srce. Cilj im je obilježiti Svjetski dan srca koji ove godine donosi poruku “Pokreni svoj život” kao i Svjetski dan moždanog udara.
Program koji u OŠ 22.lipnja počinje u subotu 15.listopada, od 10 sati obuhvaća revijalni turnir u sjedećoj odbojci, prezentaciju laičke reanimacije i pružanja prve pomoći ( Mladež sisačkog Crvenog križa) te kardiovaskularno savjetovalište (Kutak za odrasle – procjena rizika za bolest i stručno savjetovanje – medicinsko osoblje Odsjeka kardiologije Opće bolnice Dr. Ivo Pedišić Sisak)
„Želja nam je da zajednički potaknemo naše građane i stručnjake da pridonesu kvaliteti života u gradu, da osvijestimo važnost brige za vlastito zdravlje i zdravlje najbližih osoba. Imamo priliku vratiti optimizam i pokazati da igranje odbojke i njezino praćenje uz druženje i navijanje, može biti način boljeg života.“ – poručuje ekipa iz Rotary kluba Sisak.

najčitanije