Od petka opet na kupanje u Caprag!

st

Obnovljeni capraški bazenimi prošlo su ljeto bili osvježenje za sve one koji su tamo uživali u kupanju, ugostiteljskoj ponudi i sadržajima za djecu. Tako će, uz još neke nove sadržaje, biti i ove godine.
Nova sezona kupanja na bazenima u Capragu kreće u petak, 1. lipnja u 12 sati. Na raspolaganju su olimpijski bazen i dva mala bazena, a ove će godine prvi put profesori kineziologije voditi sportske programe namijenjene odraslima i djeci i to svaki dan u jutarnjim i popodnevnim terminima. Vježbanje s kineziolozima, u sklopu programa Jutarnje vježbanje, zdravo jutro, održavat će se tri puta tjedno tijekom lipnja te svaki radni dan u srpnju i kolovozu u terminima od 9 do 9.45 sati.
Posjetitelji će se moći odmarati na novouređenom nasipu uz nove ležaljke i suncobrane, prema tuševima i bazenu vode nove stepenice, a iz ŠRC-a kažu kako pripremaju i mnogobrojna iznenađenja za građane.
Radno vrijeme bazena bit će od 10 do 21 sat, osim na dan otvorenja kada će bazen početi raditi u 12 sati. Cijene ulaznica ostaju iste kao i prošle godine, 20 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu do 15 godina. Za djecu do 5 godina ulaz je slobodan. Postoji mogućnost kupovine mjesečnih i karnet ulaznica, a za obitelji od 4 člana jedno dijete ima besplatan ulaz.

najčitanije