Od 7. prosinca zatvorena Kranjčevićeva i dio druge ulice

imp

261020211635273869.jpeg

Zbog održavanja manifestacije “Božić u gradu” dio centra grada postaje pješačka zona. Tako od ponedjeljka 7. prosinca ove pa do 13.siječnja 2016. godine za promet će biti zatvorena Ulica S.S.Kranjčevića i dio Ulice S. i A. Radića od raskrižja s Kranjčevićevom do raskrižja s Kukuljevićevom.
Za vrijeme privremene regulacije prometa omogućiti će se prolaz vozilima hitnih službi, turističkom vlakiću i vozilima dostave u vremenu od 7 do 12 sati. Za vrijeme privremene regulacije prometa u vrijeme kada nema programa omogućit će se prolaz stanarima koji imaju mogućnost parkiranja u dvorištu.
U istočnom dijelu Kranjčevićeve ulice postojeći parking pod naplatom privremeno će se prenamijeniti u parking za invalide. Dio parkirališta kod stare Grame (4 reda parkiranja s ukupno cca 30 parkirnih mjesta) bit će rezervirano za vozila stanara i poslovnih subjekata koji posluju u Kranjčevićevoj ulici te dijelu Ulice S. i A. Radića od kbr. 1 do 20, a posjeduju mjesečne i godišnje parkirne karte.
Pristup navedenim skupinama vozila u privremenu pješačku zonu omogućit će se iz Rimske i Starčevićeve ulice kroz Kranjčevićevu te u nastavku Radićevom do Kukuljevićeve ulice slobodnim dijelom kolnika.

najčitanije