Objavljeno javno nadmetanje za obnovu škola

imp

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je na svojim stranicama Javno nadmetanje za izradu projektne dokumentacije i izvođenje građevinskih radova za pet sisačkih osnovnih škola u sklopu projekta Energetska obnova zgrada javnog sektora po ESCO modelu.
Riječ je o školama Braća Bobetko, Braća Ribar, Ivana Kukuljevića, 22. lipnja i Viktorovac. Procijenjena vrijednost radova je 9,5 milijuna kuna. Rok za dostavu ponuda je 31. kolovoza 2015. godine te je ovo odlična prilika za sisačke poduzetnike koji na ovaj način mogu osigurati dobar posao svojoj tvrtki. Tvrtke koje se jave na nadmetanje moraju riješiti financiranje, izradu projekta i izvođenje građevinskih radova.
Korist od ovog projekta je višestruka. Objekti u vlasništvu Grada Siska bit će energetski obnovljeni bez pritiska na gradski proračun, a u konačnici će troškovi za energente biti smanjeni.
Svi zainteresirani mogu se javiti u Sisak projekte na 525-838 ili na e-mail: [email protected]
Inače, ESCO model novost je u Hrvatskoj. Provodi ga Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama, a cilj je povećanje energetske učinkovitosti objekata koji su u vlasništvu države ili jedinica lokalne samouprave.

najčitanije