Obiteljska biciklijada u okviru ''Malog topolovačkog sajma''

mradenovic

Udruga ZATO u okviru ”Malog topolovačkog sajma’‘ koji se održava 24. kolovoza u poslijepodnevnim satima na prostoru pomoćnog igrališta NK TŠK u Topolovcu, uz BK Roda,  priprema biciklijadu rekreativnog karaktera.

Obzirom da je riječ o rekreativnoj biciklijadi, bilo koji oblik natjecanja ili prebrza vožnja, koja bi mogla utjecati na sigurnost bicikliranja, nije dozvoljena. Staza je uglavnom ravna i nema brda (cca 20 km u jednom smjeru). Vozi se po gradskim i prigradskim (topolovačkim) ulicama te se svi sudionici moraju pridržavati prometnih pravila i uputa redara biciklista.

Start je u 16 sati u Sisku ispred Malog kaptola (prijave od 15.30), a cilj je u Topolovcu, na Malom topolovačkom sajmu (pomoćno igralište NK TŠK 1932). Kotizacija iznosi 20 kuna (na cilju osiguran obrok i jedno piće). Ne plaća se za djecu do 14 godina.

”Mali topolovački sajam” održava se petu godinu zaredom te je postao prepoznatljiv znak Topolovca. Promovira sport, mjesto je okupljanja lokalnih i regionalnih proizvođača, obrtnika i udruga, a ove ga godine prati i bogat kulturno – zabavni program.

obiteljska biciklijada topolovac

najčitanije