Novi vozni park sisačkog Auto prometa

imp

Uskoro u Sisak stižu novi autobusi. Bespovratnim sredstvima EU-a (22, 7 milijuna kuna) kupljeno je 20 novih autobusa. Direktor Auto prometa Darko Majić izvršio je kontrolni pregled autobusa koji će uskoro biti isporučeni.
Vozni park ove sisačke prijevozničke tvrtke koja je prošle godine na rođendanskoj torti imala 60 svjećica je sve drugo nego star. Uz 15 novih autobusa koji su nabavljeni u posljednje dvije godine u Sisak, najavljuje nam direktor Auto prometa, Darko Majić, dolazi 20 novih. „Već krajem ovog tjedna novi će autobusi biti u Sisku, trenutno se ugrađuje video nadzor, svi će autobusi imati displeje, a oni autobusi koji će prometovati po gradu imat će i automatske mjenjače čime ćemo olakšati vožnju vozačima.“, rekao je Majić.

auto promet busevi 8 auto promet busevi 7 auto promet busevi 6 auto promet busevi 4
Od početka ove godine Auto promet je prevezao 608 000 putnika, najbrojniji su školarci. Godinu su završili u plusu, pola milijuna kuna, pa im to omogućuje da se javljaju na nove natječaje.
Uz 15 novih autobusa koji su nabavljeni u protekle dvije godine, a nakon skorog dolaska 20 novih autobusa, Sisak će biti grad s najnovijim voznim parkom u Hrvatskoj. Na ovaj način, kažu u Auto prometu, dugoročno je osiguran kvalitetan gradski i međugradski prijevoz i opstojnost tvrtke.

auto promet busevi 5 auto promet busevi 3 auto promet busevi 2

foto – Auto promet

najčitanije