Novi parking i sportsko igralište u Sisku

st

261020211635268592.jpeg

Završeni su radovi na parkiralištu u Ulici Antuna Branka Šimića. Investicijom vrijednom oko 800 tisuća kuna dobiveno je funkcionalno i moderno uređeno parkiralište u gradskoj četvrti Sisak Novi s 50 parkirališnih mjesta od kojih su 3 za invalide, rekla je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček..

‘Vjerujem da su stanovnici okolnih zgrada shvatili da se isplatilo trpiti buku gradilišta zadnjih tjedana jer sad ne moraju razmišljati gdje će parkirati kad dođu doma.’

A nedaleko od novog parkinga, u gradskoj četvrti Caprag, završeno je i višenamjensko sportsko igralište koje će razveseliti sve sportaše i rekreativce. Gradnja je počela prošle godine prvom fazom koja je obuhvaćala pripremu drenaže i odvodnje na terenu. Druga faza obuhvaćala je popločenje polivalentnom podlogom, rješavanje odvodnje, ograde, tribina i popratnih sprava.

‘Ono što je dobio Sisak, a pogotovo Caprag je mogućnost igranja košarke, rukometa i malog nogometa. Sigurna sam da će biti u punom pogonu. I ovim terenom će upravljati ŠRC, bit će otvoreno cijele dane a reflektori će omogućiti korištenje i za kraćih dana’, rekla je gradonačelnica.

Radovi na novom sportskom igralištu koštali su 1.9 milijuna kuna.

najčitanije