Nova prometna regulacija u Kranjčevićevoj

imp

261020211635289335.jpeg

Siščani će uskoro dobiti pješačku zonu na području sadašnje Kranjčevićeve ulice i južnog dijela druge ulice.
Zbog toga se radi na novoj prometnoj regulaciji. To znači da će se promet kroz Kranjčevićevu odvijati jednosmjerno do druge ulice i neće se moći u Tomislavovu. Dio Kranjčevićeve od raskrižja sa ulicom S. i A. Radića do semafora postaje jednosmjeran ali u smjeru druge ulice, što znači da se ukida dosadašnja mogućnost prolaza cijelom Kranjčevićevom prema raskrižju sa Starčevićevom i ulicom Kralja Tomislava.

Nakon izmjene regulacije koja će se napraviti odmah nakon što to vremenske prilike dopuste, promet od sata do S. i A. Radića ostaje u sadašnjem režimu osim što se neće moći prometovati prema semaforu u smjeru Tomislavove ulice. Dakle obavezan smjer je u Ulicu S. i A. Radića. Dio ulice koji je sada dvosmjeran od S. i A. Radića do semafora u Tomislavovoj postaje jednosmjeran od semafora do S. i A. Radića, te se sav promet usmjerava u S. i A. Radića. Semafor će biti prebačen u režim rada trepćuće žuto.

Tako će biti dok se vozači ne naviknu na prometnu regulaciju, odnosno dok ne završi javni natječaj za uređenje pješačke zone.

najčitanije