Nova oprema za sportske omladinske pogone

st

Mladi sisački sportaši svoj će grad odsad promovirati ne samo dobrim rezultatima, već i novom opremom s jedinstvenim obilježjima Siska. Svi omladinski pogoni članova Zajednice sportskih udruga grada Siska, što uključuje više od 30 sportskih klubova, uključeni su u donaciju Grada Siska i OTP banke.
‘Nadam se da će se promicanje sportskim rezultatima nastaviti i nadalje. Važni su nam omladinski pogoni jer ako imamo djecu sportaše onda ćemo imati i odrasle rekreativce, a tad se možemo nadati i profesionalnim sportašima i vrhunskim rezultatima’, rekla je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.
Cilj Zajednice sportskih udruga grada Siska bio je podizanje standarda u sredstvima koja su na raspolaganju, rekao je predsjednik zajednice Marko Krička.
‘Vaš rad s omladinskim pogonima zaslužuje da vas Grad Sisak i Zajednica sportskih udruga grada Siska potaknu da još kvalitetnije i više radite. Ovom donacijom se potiče upravo taj rad u nadolazećem razdoblju.’
Donacijom u vrijednosti 200 tisuća kuna osigurano je 240 lopti, 740 majica s kapuljačom, 180 dresova i 160 pamučnih majica, koje će na adrese sportskih klubova stići tijekom idućeg tjedna.

najčitanije