Nova oprema za DVD Budaševo

imp

Dvd Budaševo 1

Dobrovoljno vatrogasno društvo Budaševo može se pohvaliti novom opremom za službu zaštite i spašavanja.Nabavljena je kroz Fond Solidarnosti EU, a zamijenit će u potresu oštećenu i uništenu opremu.
Vrijednost nove opreme iznosi 48.605,25 € (366.216,25 kn).

 

„Zahvaljujemo se Europskoj uniji, Ministarstvu unutarnjih poslova, Upravi za europske poslove, međunarodne odnose i Fondove europske unije te njihovim susretljivim djelatnicima i djelatnicama koji su nam uvijek bili na raspolaganju.
Zahvaljujemo se također dobavljačima Ergo-Tehnika, Mistar i RadioMoto koji su u iznimnim rokovima isporučivali robu i opremu. Posebna zahvala ide gospodinu Marku Tišljaru i njegovoj firmi RescuEd koji su nam puno pomogli sa savjetima i realizacijom projekta. Zahvalili bi se i voditelju projekta Luki Vrbancu,našem predsjedniku Juri Malbašiću i zapovjedniku Siniši Horvatu za realizaciju i pomoć te svim ostalim članovima koji su sudjelovali u ovom projektu.“, napisali su na svojoj Facebook stranici iz DVD-a Budaševo, dodajući da će oprema biti u službi mještana Budaševa i Novog sela Palanječkog.

 

 

Foto – DVD Budaševo

Foto: DVD Budaševo

najčitanije