Nova igrališta i u prigradskim naseljima

ibb

Velika akcija Komunalca Sisak na uređenju i izgradnji dječjih igrališta nastavit će se dok god vremenski uvjeti to budu dopuštali. Nakon užeg područja grada na red su došla i prigradska naselja. Među najnovijim zahvatima su uređenje površine za sportsko igralište te premiještanje i uređenje dječjeg igrališta u mjesnom odboru Palanjek.
A među najavljenim radovima su premiještanje dječjeg igrališta u Prelošćici, uređenje sportsko-rekreacijske površine u Gušću, uređenje sportskog igrališta u Madžarima te postavljanje novog dječjeg igrališta u Crncu.
Podsjetimo, do sada su uređena dječja igrališta u Ulici J. Križanića, Odranskoj, na Trgu Vere Grozaj, u Lađarskoj, kod jezerca u Capragu te u Ulici Kneza Branimira (park fontana) tako što su stare i dotrajale željezne sprave zamijenjene, dok je na kupalištu Zibel te na igralištu između Hebrangove i Domagojeve dodano još nekoliko sprava. Također je napravljeno i nekoliko novih dječjih igrališta u sklopu malih komunalnih akcija u Galdovačkoj, u Slavonskoj-Pokupljanskoj i Zibelskoj ulici te u Starom gradu.

najčitanije