Nema tajne koalicije HDZ-a i SDP-a

imp

261020211635290435.jpeg

SDP i HDZ nisu u tajnoj koaliciji u gradu Sisku kako to tvrdi sisački HSP, kazala je na konferenciji za medije dopredsjednica sisačkog HDZ-a Valentina Sučić.

“Zdenko Koren i Milan Ivanković tvrde da je HDZ-ov gradski vijećnik i HDZ-ov predsjednik kluba vijećnika Momir Gačeša izražavanjem podrške HNS-ovom predsjedniku Gradskog vijeća osigurao većinu vladajućem SDP-u na sjednici Gradskog vijeća koja je održana 2.travnja ove godine, a na kojoj se odlučivalo o predsjedniku Gradskog vijeća.

Želimo pojasniti da je Momir Gačeša na toj sjednici Gradskog vijeća samovoljno, vođen osobnim razlozima i suprotno odluci Gradskog odbora HDZ-a grada Siska glasovao za prijedlog i HNS-ovog sadašnjeg predsjednika Grdaskog vijeća.” – kazala je Valentina Sučić, dodajući kako je svojim postupkom Momir Gačeša zaradio pokretanje stegovnog postupka
“Kao takvom, Momiru Gačeši njegova stranačka prava miruju. Napominjem da se gradski HDZ ograđuje od njegovih daljnih istupaka.” – zaključila je Sučić.

Sisački Hdz-ovci, kolegama iz HSP-a poručuju da su oni uređena stranka sa uhodanim mehanizmima i da sve ide svojim tokom, te ih pozivaju da u sebi pronađu trunku ljudskosti, moralnosti i solidarnosti prema običnim građanima.

najčitanije