Na sjednici Gradskog vijeća o dobitnicima Nagrada Grada Siska

imp

Grad Sisak 1080x675

Danas je na rasporedu 7. sjednica Gradskoj vijeća Grada Siska. Predloženi dnevni red ima 14 točaka, a vijećnici će, između ostaloga, raspravljati o donošenju etičkog kodeksa članova Gradskog vijeća. Kroz nekoliko će se točaka dnevnog reda vijećnici osvrnuti i na zaštitu od požara, zatim prikupljanju komunalnog otpada, plaćanju komunalne naknade.

 

Na dnevnom redu će biti i odluka o dobitnicima Nagrada Grada Siska.

 

Za Nagradu za životno djelo predložen je, posthumno, Kristijan Dobrinić – za hrabrost, požrtvovnost i nesebičan angažman pri otklanjanju posljedica potresa.
Za godišnje nagrade predloženi su Nermin Kurtović Eka – za humanitarni rad, organizaciju i dostavu pomoći nakon potresa te Gradsko društvo Crvenog križa Sisak za humanitarni rad, zaštitu ljudi te unaprjeđenje kvalitete života stanovništva pogođenog potresom. Za dobitnike Godišnjih nagrada predlažu se i Mimu Juračak i Dino Pešut, za promidžbu Siska i postignuta ostvarenja na području književnosti.

 

Za pohvale Grada predloženi su Dijabetičko društvo grada Siska i Klub Hokeja na ledu Sisak, a za zahvalnice Ivana Brajdić i Petra Stuparić.

 

Dodjela nagrada grada Siska održat će se na Dan grada 4. lipnja.

najčitanije