Mirjana Lahovsky-Žličarić nova je direktorica sisačke Turističke zajednice

imp

Sisačka Turistička zajednica ima novu direktoricu Mirjanu Lahovsky-Žličarić.
Nakon Hrvatske Kostajnice gdje je obnašala istu funkciju, natječaj za mjesto direktora Turističke zajednice grada Siska smatrala je izazovom i prilikom da Sisak kako kaže stavi na mjesto, kad je turizam u pitanju, koje i zaslužuje
“Ovo je jako veliki izazov. Hrvatska Kostajnica s oko dvije tisuće stanovnika krije puno lijepih i neispričanih priča za ispričati a koliko tek onda takvih priča krije Sisak i njegova lijepa okolica je ono što me potaklo da pokušam doći ovdje i stvarno sam sretna što sam dobila priliku. Nadam se da će se to što sam ja došla ovdje kroz dogledno vrijeme i primijetiti, najprije stanovnici ali i svi oni koji su surađivali s Turističkom zajednicom i koji će nastaviti surađivati. Ja se nadam da će to primijetiti.”, kaže Mirjana Lahovsky-Žličarić dodajući da je plan od Siska napraviti prepoznatljivu destinaciju, i najljepše predstavljeni grad naše županije jer sve elemente potrebne za to ima.
“Sisak mora ponovno vratiti ono što je bio. Znači kad se čuje riječ Sisak da ljudi pomisle na nešto lijepo a ne samo na negativne stvari. Da to bude grad u koji je lijepo doći, koji leži na prekrasne tri rijeke i sigurna sam da uz jedan dobar timski rad i potporu Grada, gradskih ustanova, udruga i drugih tvrtki kao i stanovnika, da će se to ostvariti i da će Sisak postati sve ono što je nepravedno izgubio.”, napominje Lahovsky-Žličarić.
Sisak je prekrasan grad u kojem je lijepo živjeti a to je slika koju napominje nova direktorica želimo prezentirati -“Sisak je grad koji pršti od ljepote, a ta njegova ljepota je još dosta prikrivena. Siščani znaju koliko je njihov grad lijep ali mi to trebamo pokazati i drugima. Sisak je blizu Zagreba koji je ogroman potencijal posjetitelja i nadam se da će oni koji dođu u Zagreb (jer i Zagreb se obiđe za dva, tri dana) htjeti vidjeti još nešto što nije toliko udaljeno. Sigurna sam da će prepoznati Sisak, i da će ih Sisak i ova njegova lijepa okolica privlačiti.”,rekla je Lahovsky-Žličarić.
“Još je rano govoriti o nekakvim velikim planovima ali sigurno je da ćemo raditi određene izmjene. Nadam se da će u dogledno vrijeme Sisak postati jedna prepoznatljiva destinacija, najljepše predstavljen grad naše županije jer Sisak to svakako zaslužuje. Potencijal je ogroman, treba ga samo iskoristiti”, zaključila je Mirjana Lahovsky-Žličarić nova direktorica sisačke Turističke zajednice.

najčitanije