McDonald’s  opet pomaže Siščanima

imp

261020211635278536.jpeg

Tvrtka McDonald’s Hrvatska i ove godine nastavlja s nacionalnim projektom društvene odgovornosti prema lokalnim zajednicama u kojima posluje, a koji je pokrenut prošle godine.  S obzirom da je riječ o pomaganju lokalnim zajednicama, svjetski poznati lanac za posluživanje hrane je u projekt odlučio uključiti i one najvažnije – građane lokalnih zajednica u kojima McDonald’s posluje. Stoga je u suradnji s gradskim vlastima deset najvećih hrvatskih gradova McDonald’s prikupio prijedloge od strane njihovih građana sukladne njihovim potrebama.

Tako će građani grada Siska do 5. srpnja 2015. u McDonald’su u Sisku moći izabrati između tri predložena projekta – obnove i ugradnje garderobnih ormarića u dječjim vrtićima i osnovnim školama, kulturno-zabavnog događanja „Kupske noći“ i uređenja dječjeg igrališta OŠ „Galdovo”. Prijedlozi će biti navedeni na informativnim lecima koji će biti dostupni svim posjetiteljima McDonald’sa, a uključivanjem građana u izbor projekta u koji će se investirati, McDonald’s im želi pružiti mogućnost da sami odluče i doprinesu kvaliteti života u svojoj zajednici.

„McDonald’s je rano prepoznao važnost suradnje sa lokalnom zajednicom u kojoj se nalaze naši objekti, a ovaj je projekt još jedan način da zahvalimo našim posjetiteljima na njihovoj vjernosti. Osim toga, svi navedeni projekti namijenjeni su poboljšanju kvalitete života građana diljem Hrvatske, stoga njihovo uključivanje u odabir projekata ima posebnu vrijednost i to nas jako veseli.“ naglasio je Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna Hrana d.o.o. nositelja franšize McDonald’s za Hrvatsku.

najčitanije