Maske zavladale Siskom

imp

Šarena maskirana povorka prošla je Siskom u subotu na Dječjem fašniku i na sljedećih nekoliko dana preuzela ključeve grada Siska.
U fašničkoj povorci sudjleovali su učenici sisačkih osnovnih škola kao i djeca sisačkih vrtića. Teško je među svim onim odličnim maskama bilo izabrati najbolje, ali je stručni sud nakon vijećanja donio svoju odluku i nagradio najbolje. Pa je tako u kategoriji grupnih maski treće mjesto pripalo je PU Dijamanti sa Selom i kućicama koje su osvojile besplatno korištenje bazena vikendom u mjesecu po odabiru, drugo mjesto osvojili su Oblaci OŠ 22. Lipnja i tako osigurali odlazak u kino u mjesecu po odabiru, a prvo mjesto pripalo je Kartama OŠ Viktorovac koji su dobili godišnju članarinu Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak.
Dječji vrtić Sisak Stari i Sisak Novi dobili su košare bombona i poklon predstavu Gradskog kazališta Sisak.
U kategoriji pojedinačnih maski, najljepšom malom maskom proglašena je Bruna, vila u bijelom, a najboljom odraslom maskom proglašena je Zvončica Laura. U kategoriji najbolje pojedinačne maske treće mjesto je osvojio Killer David, drugo mjesto pripalo je Borni – Maloj kraljici, a prvo mjesto osvojili su Kauboj i Indijanke, Ema, Ana i Vito.

najčitanije