Likovni natječaj „Sisak u cvijeću“

imp

Sisački osnovci i ove će godine imati priliku kroz likovni rad pokazati kako vide Sisak. Tema ovogodišnjeg natječaja Grada Siska je „Sisak u cvijeću“, a razlog je 50 godina Sisačkog sajma cvijeća.
Natječaj je raspisan danas, 6. i traje do 24. ožujka. Rezultati će biti objavljeni 31. ožujka 2017. godine putem internetske stranice grada Siska.
Šalje se po jedan rad od svakog učenika/ce. Izrada dvodimenzionalnih likovnih radova dozvoljena je svim stilovima i tehnikama. Preporučuje se vodoravni format zbog kasnije aplikacije nagrađenog rada na jumbo plakat. Svi sudionici prihvaćaju da Organizator može sve radove koristiti za izradu promotivnih i edukacijskih materijala u promotivne i edukacijske svrhe uključujući objave u svim medijima (tisak, TV, digitalni), izložbama i sl. Nagrade se dodjeljuju za tri najbolja rada, a najbolji rad bit će tema ovogodišnjeg Sisačkog sajma cvijeća.
Radovi se prijavljuju putem odgojno-obrazovne ustanove na adresu Grad Sisak, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo, Rimska 26, 44000 Sisak.

Prijavnicu na natječaj možete pronaći ovdje.

najčitanije