Lajkam Sisak – uređivanje stadiona Metalac

mradenovic

261020211635234537.png

Grad Sisak i Radio Sisak nastavljaju u 2019. godini zajedničku suradnju na projektu Lajkam Sisak. Projekt je to, koji se na području Siska realizira od 2014. godine, kao niz malih komunalnih, edukativnih i sportskih akcija s ciljem poticanja aktivnog sudjelovanja građana u životu grada, te promicanja kvalitete života u Sisku.

Tako i ove godine ponovno radimo na poticanju sinergije grada Siska i njegovih građana te unutar i izvan granica Siska šaljemo poruku da je živjeti u Sisku dobro!

Obzirom da je Sisak Europski grad sporta za 2019. godinu, naše ovogodišnje akcije biti će usmjerene prema uređenju sportskih terena i prostora, te promociji sisačkih sportskih udruga i klubova.

Tijekom svibnja i lipnja u planu su akcije uređenja, koje će biti popraćene donacijama potrebne opreme, a finale ovogodišnjeg projekta je Otvoreno prvenstvo grada Siska u graničaru, 01. lipnja 2019.

Prva akcija planirana je za petak, 3.svibnja, na prostoru stadiona Metalac, gdje ćemo od 17 sati u društvu članova Nogometnog kluba Metalac i Ragbi kluba Sisak čistiti i uređivati igralište. Akciji će se pridružiti i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

najčitanije