Lajkam Sisak 2020. postavlja eko odmorišta u dvorištima osnovnih škola

imp

Radio Sisak u suradnji s Gradom Siskom i ove godine organizira male komunalne akcije u sklopu projekta Lajkam Sisak. Tijekom ovog i idućeg tjedna u dvorištima četiri sisačke osnovne škole, postavit će se mala odmorišta nastala zajedničkim kreativnim snagama Komunalca Sisak i učenika Osnovnih škola Braća Ribar, Viktorovac, 22. lipnja i Ivan Kukuljević.
Prva akcija održat će se već sutra, u utorak 29. rujna, u Osnovnoj školi Braća Ribar s početkom u 11 sati, a sljedeća akcija na redu je u petak 2. listopada u Osnovnoj školi Viktorovac.

lajkam sisak 2020
Ove godine pored Grada Siska, Komunalca Sisak i Radio Siska, akcijama se kao sponzori pridružuju INA i Exco Sisak, te JUB. Nakon završetka akcija postavljanja odmorišta, Exco i JUB će školama koje sudjeluju u projektu donirati boje potrebne za uređenje školskog prostora.
Podsjećamo kako projekt Lajkam Sisak od 2014. godine kontinuirano promovira kvalitetu života u Sisku, s naglaskom djelovanja prema djeci i mladima. Do sada je provedeno pedesetak akcija uređenja dječjih igrališta i školskih dvorišta, manifestacija i natjecanja, te uručeno nekoliko donacija osnovnim školama s ciljem unapređenja kvalitete odgoja i obrazovanja na području grada Siska.

najčitanije