Kreće treća faza Frankopanske – na tobogan kroz Rimsku ulicu

imp

Regulacija Rimska 2

Radovi na obnovi Frankopanske ulice ulaze u svoju treću i završnu fazu, a prema najavama Grada Siska počinju u četvrtak 18.svibnja.

 

Nakon smirivanja vremenskih prilika, očekuje se iscrtavanje horizontalne prometne signalizacije i puštanje prometa u do sada završenom dijelu Frankopanske, nakon čega će krenuti obnova Frankopanske od spoja sa Ulicom Stjepana i Antuna Radića do Rimske.

 

Dok će se izvoditi radovi na tom dijelu Frankopanske, prilaz Toboganu bit će omogućen iz Trga Ljudevita Posavskog skretanjem desno u Rimsku ulicu, što će značiti novu, dvosmjernu regulaciju prometa u tom dijelu Rimske, od zgrade policije do benzinske pumpe, priopćili su iz Grada Siska.

 

Autobusi će sa Autobusnog kolodvora u Frankopansku izlaziti preko kružnog toka ispred zgrade željezničkog kolodvora prema završenoj dionici Frankopanske ulice.

 

Za gradski promet autobusa zatvara se stajalište u Frankopanskoj a označit će se privremeno autobusno stajalište na Trgu Republike ispred ulaza u zgradu željezničkog kolodvora.

 

Planirano vrijeme trajanja radova je približno 10 dana.

 

 

Foto – Grad Sisak

najčitanije